FRI FRAKT PÅ KÖP ÖVER 599:-
14 DAGARS RETURRÄTT
FRIA STORLEKSBYTEN

Om oss

Vi vet att barn behöver bra skor i alla väder. Skorna ska klara av barnens lek, vara praktiska, tåliga och snygga. Skorna ska spegla barnens lekfulla inställning till livet och inspirera till ännu mer lek och plask. På Barnskobutiken.se lovar vi att inspirera och ge dig en personlig upplevelse när du handlar skor till barnen, varje gång!
Hos oss på Barnskobutiken.se hittar du barnskor i storlekar från från storlek 16 till 41. Vår ambition är att det ska vara lätt och roligt att köpa bra skor för rätt årstid och miljö. Vi vill kunna erbjuda alla i Sverige samma möjlighet att handla det just dina barn behöver när du har tid, oavsett tid på dygnet.

Vår historik

Jag som driver Barnskobutiken.se heter Niloo Lopez och bor och arbetar i Stockholm. Min dotter Emilia är idag 4 år och har sen tidig ålder haft intresse för skor i alla dess former. När hon inte testar nyinkomna skor är det mammas skor som provas här hemma. Barn är nyfikna och lekfulla och jag brinner för att låta denna lekfullhet genomsyra verksamheten på Barnskobutiken.se. Vi har så mycket roligare när vi plockar fram barnet i oss.

Med rätt skor kan vi hjälpa barnens gång och lek och samtidigt undvika framtida problem för rygg, fot och knän. Jag vill hjälpa fler föräldrar att hitta rätt skor till sina barn och jag vill göra det på ett inspirerande och lekfullt sätt.

Hållbarhet

Vi brinner för barnskor och barnen är vår framtid. Därför är det självklart för oss att ständigt ställa krav på våra leverantörer och vår egen verksamhet gällande hållbarhet. Vi väljer leverantörer baserat på kvalitet, efterfrågan och deras hållbarhetstänk. Vi vill samarbeta med företag som tänker på miljön och vår framtid!

Varmt välkommen! Niloo Lopez med personal

Besöksaddress:

Barnskobutiken.se
Dalhemsvägen 30
141 46 Huddinge

Leveransaddress:

Barnskobutiken.se
c/o Secure Storage Sweden AB
Långholmsgatan 17
117 33 Stockholm
Org.nr: 556714-1139