FRI FRAKT PÅ KÖP ÖVER 599:-
14 DAGARS RETURRÄTT
FRIA STORLEKSBYTEN
Bopy

Bopy är ett franskt familjeföretag som sedan 1905 tillverkat barnskor av hög kvalitet. Extra duktiga är de på att göra skor för de riktigt små barnen, vad vi brukar kalla första-gå-skor, skor i storlekarna 16-21. Bopy är typiskt franskt såtillvida att former, färger och mönster inte riktigt följer de mallar och föreställningar som vi nordbor är vana vid. Samtidigt som deras barnskor kan vara väldigt 'franska', det vill säga lite 'skoluniform-strikt' i utformningen, har de väldigt ofta en glad knorr i färg och formgivning. Gemensamt för alla barnskor från Bopy är deras genomgående höga kvalitet i material och tillverkning.

Blundstone

Blundstone har tillverkat skor sedan 1870-talet på ön Tasmanien i Australien, och barnskor nästan lika länge. Blundstone skor är kända för sina legendariska 'australian worker boots', låga kängor i skinn med rejäl sula, med fenomenal hållbarhet och slitstyrka som gör Blundstone barnskor till den ultimata kängan för australiens tuffa natur. Blundstone barn tillverkas fortfarande i Hobart, Tasmanien, men man har också tillverkning i Thailand och Indien.

DC
Amerikanska DC Shoes är en av världens största tillverkare av skateskor. DC barnskor i form av sneakers och sportskor är robusta och oömma, de ska ju tåla den omilda behandling som en skateboardåkare utsätter dem för. DC-skor för barn är generellt breda, rymliga och vadderade på rätt ställen. Nedan ser du Barnskobutikens sortimet av DC-skor barn...
Goretex
Goretex barnskor har ett Goretex membran som antingen sitter som innerfoder, eller mellan ytterskal och innerfoder på en sko eller vinterkänga. Detta membran är perforerat av små mikroskopiska hål som inte släpper igenom vatten i flytande form, man kan säga att det är 100% vattentätt. Däremot, när en fot blir varm genereras vattenånga som membranet släpper igenom, man kan säga att barnskon "andas". Strumpor och innerfoder håller sig torra i barnskor med Goretex-membran och fötterna håller sig rätt tempererade. Det finns andra typer av tex-membran som har en liknande funktion som Goretex. Exempelvis har Keen, Kavat och Geox alla vattentäta skor, men de har valt att ta fram egna membran och använder sig inte av varumärket Goretex.
Havaianas
Brasilianska Havaianas flip-flops för barn är den ultimata sommarsandalen, den är lätt att ta på och en minimalt täckande överdel gör den sval och praktisk när solen steker som värst. Havaianas flip-flops för barn har en stötdämpande gummisula och en 'fot-ögla' som aldrig töjs och förlorar formen. Kom ihåg; Havaianas är originalet, alla andra flip-flops är bara kopior...
Kamik Kamik har sitt ursprung i det extrema kanadensiska klimatet. På somrarna kan det vara otroligt hett, på vintrarna härskar extrem kyla. Barnskor, sandaler och vinterskor från Kamik är tillverkade för att tåla dessa extremer. Kamik har mer än hundra års erfarenhet och deras motto, 'Kamik - Built to protect', är mitt i prick.

Kiwi Kiwi är ett av de mest kända varumärkena för skovårdsprodukter och skotillbehör. Skokräm, impregnering till skor, minkolja, whitener, och allt som behövs för en ordentlig skoputs och ett bra underhåll av dina egna och dina barns skor. Le Coq Sportif Le Coq Sportif är ett klassiskt franskt märke som tillverkat sportskor av hög kvalitet i över 100 år. I Frankrike förnknippas Le Coq Sportif ofta med de franska nationalsporterna tennis, cykling och fotboll, men har på senare år även gjort ett starkt avtryck bland moderiktiga sneakers och streetskor. Som franskt märke är det föga förvånande att de lägger de ner mycket energi på att skapa snygg och trendig, men ändå tidlös design. Le Coq Sportif gör också snygga och funktionella sneakers till barn, ofta med det där lilla extra som kännetecknar franska varumärken. Barnskor från Le Coq Sportif ger ditt barn en unik och personlig touch.

Melton I mer än 30 år har danska Melton tillverkat barnkläder, barnstrumpor (även raggsockar till barn), strumpbyxor och mockasiner av högsta kvaltitet för barn och unga. Meltons design är 'dansk design', vilket innebär färgrikedom i djärva och härliga mönster. Melton har dessutom tagit fram ett unikt koncept för barnstrumpor som de kallar för ABS; halkstrumpor för barn med extra kraftiga gummikuddar som ger ett oslagbart fäste på hala golv. I Barnskobutiken strävar vi efter att alltid ha ett rikt sortiment av barnstrumpor och mockasiner från Melton.

Palladium Palladium grundades 1920 för att tillverka däck till den begynnande flygindustrin. I princip tillverkades däcken genom att man vulkade gummi på kanvasväv. Palladium blev snabbt bland de ledande på området i Europa. Efter andra världskriget började Palladium även göra slitstarka boots för franska arméns räkning, i samma material, kanvas och gummi. Modellen 'Palladium Pampa' har tillverkats sedan 1947 och blev snabbt standard i den franska främlingslegionen, omtyckt för sin slitstyrka och komfort i öknen. Palladium Pampa ser i princip likadan ut idag som den gjorde 1947, men läst och innersula har moderniserats för att möta dagens krav på komfort och fotriktighet. Dock är kängan fortfarande lika snygg och slitstark som den var 1947 och nu tillverkar Palladium även barnskor, Pampa finns från storlek 19 och uppåt.

Pedag Pedag tillverkar sulor och inlägg till barnskor. De är utvecklade och framtagna i nära samarbete med ortopeder för att kunna ta del av den senaste medicinska kunskapen och vetenskapliga rön. Pedags sulor och inlägg är extremt lätta och bekväma att använda och tunna nog för att inte påverka passform och utseede på skor och barnskor. Alla Pedags inlägg och sulor är gjorda av naturliga material som vegetabiliskt garvat läder, ull, lammull, bomull, cork och hampa av allra högsta kvalitet. I Barnskobutiken rekommenderar vi Pedag när du ska ha inlägg och sulor i dina barnskor.

Primigi Primigi har mycket kunskap om barns behov i varje åldersgrupp och barnskor från Primigi följer barnets utveckling från de första stegen till ungefär 10 års ålder. De har alltid barnets välbefinnande i centrum, men också ett speciellt öga på trender och mode i allmänhet och det italienska modet i synnerhet. Primigi barnskor har också ett sinne för detaljer som är typiskt italienskt, med en passion för vackra material av hög kvalitet. Primigi lägger ner mycket energi på forskning och utveckling av sina barnskor. De har tagit fram en mängd patenterade innersulor för att ge barnens fötter bästa möjliga komfort inuti skorna. Även yttersulorna har patenterad stötdämpning i hälen för att så mycket som möjligt minska belastningen på barnens ännu inte färdigutvecklade fötter och ben.

Robeez Robeez har tillverkat mockasiner till barn i mjukt härligt skinn sedan 1994. Den mjuka skinnsulan skyddar barnets fötter, utan att påverka barnets balansträning. Mockasinens utformning innebär också att barnet själv inte kan ta av sig denna, mockasinen sitter stabilt på foten. Detta gör Robeez mockasiner perfekta till det lilla barnet som håller på att lära sig att gå, eller nyss lärt sig och behöver ett bra skydd för fötterna hemma eller på dagis. Robeez mockasiner kännetecknas av sin höga kvalitet och sina många fantastiska och fantasirika mönster och färgkombinationer.

Salomon Salomon är ett franskt varumärke som främst är kända för sin tillverkning av skidor och pjäxor. På 80-talet var Salomon också kända för sin praktiska lilla ryggsäck, en förebild för dagens 'rygga' som hänger i kapprummen på alla dagis. Men Salomon är också mycket duktiga på att tillverka fritidskläder och skor, i förlängningen även barnskor, i huvudsak för ett aktivt utomhusliv. Barnskor från Salomon är lätta och tåliga, ofta med ett vattentätt membran, vilket gör dem idealiska för barn som tycker om att vara utomhus och leka.

Sketchers Skechers är ett amerikansk varumärke för barnskor som verkligen visar att god kvalitet inte behöver vara lika med tråkig. Deras skor till barn är både snygga, lätta och praktiska, ofta med innovativa lösningar för att göra det lätt för barnen att ta av och på skorna.

Springyard Springyard har ett stort sortiment av genomtänkta produkter för skotillbehör och skovård, framtagna för att klara vårt nordiska klimat. De har bland mycket annat riktigt bra sulor av alla slag som passar de flesta barnskor, samt mätstickor, både för att mäta barns fötter och för att mäta innermåtten på barnskor. Springyard är en del av företaget Brunngård och de arbetar ständigt med att göra sina skotillbehör och produkter för skorvård från Springyard så miljövänliga som möjligt

Superga Superga från soliga Italien har tillverkat sina klassiska kanvasskor sedan 1920-talet. Utseendet har inte ändrats sedan dess, däremot har material och teknik följt tiden, skorna är idag bekvämare än någonsin och dess samarbete med däckfabrikanten Pirelli garanterar att det vulkaniserade gummit i skorna är av yttersta kvalitet. Suprergas kanvasskor finns i en mängd olika färger, en del av dessa är tidlösa, medan andra följer modet och byts ut varje år. Numera finns Supergas skor även i skinn och linne och Superga tillverkar även barnskor, perfekta för sommarens lekar.

Teva Teva tillverkar sandaler till barn och vuxna som är fotriktiga och bekväma. Teva har tagit fram ett unikt koncept av fästband, vilket innebär att sandalen sitter perfekt utan att täcka foten mer än nödvändigt. Härligt när det är riktigt varmt.Barnsandalernas sulor är anatomiskt utformade och antibakteriellt behandlade, vilket motverkar lukt. Barnsandaler från Teva är fantastiskt sköna och fungerar utmärkt även som badsandal eftersom de är tillverkade för att tåla vatten.

Timberland Timberland är synomymt med ett aktivt utomhusliv, dess robusta och bekväma skor och kängor håller i alla väder och Timberland har sedan länge en ekologisk profil i allt de gör. Timberland tillverkar också snygga och eleganta barnskor som platsar i de finaste salongerna, slitstarka kängor för barn, samt bekväma och tåliga barnsandaler, perfekta för lek under varma sommardagar. Treksta Treksta kommer från Korea, har tillverkat skor i 20 år och är ett av Asiens största tillverkare av skor med Goretex-membran. Treksta är duktiga på att ta fram ny och innovativ teknologi för att få så bra passform som möjligt. Treksta har utvecklat sulan Nest-fit, formade ergonomiskt för optimalt stöd, passform och dämpning. När de tog fram sulan scannades 20000 fötter och den insamlade datan användes för att få fram den perfekta suluppbyggnaden. Nest-fitsulor finns även i Treksta barnskor.

Tretorn Tretorn har tillverkat skor sedan 1891, då Johan Dunker startar Helsingborgs Gummifabrik. Den första produkten de tillverkade var galoscher. 1912 registreras ordet 'Tretorn' som varumärke. På 1930-talet slår man igenom stort med både Tretorn gummistövlar och gymnastikskor. Men man stannar inte med detta, på 1950-talet utvecklar Tretorn den moderna, trycklösa tennisbollen, som 1970 blir officiell boll i Öppna Franska Mästerskapet i tennis. (Idag är man en av huvudsponsorerna för ATP-touren.) På sjuttiotalet byter man också namn från det lite gammalmodiga 'Helsingborg Gummifabriks AB Tretorn' till 'Tretorn AB' rätt och slätt. Efter några dåliga år på 1980- och 90-talet köptes Tretorn skor upp av Puma-koncernen 2001. Ett vitaliserat Tretorn har på senare år kommit med en mängd nya, fräcka modeller i både för gummistövlar och sportskor. Deras gummistövlar för barn, Robust och Optimist, är nästan standard på svenska dagis.

Replay

Converse

Dr Martens Bopy | Blundstone | DC Shoes | Goretex | Havaianas | Kamik | Kiwi | Le Coq Sportif | Melton | Palladium | Pedag | Pippi | Primigi | Robeez | Salomon | Skechers | Springyard | Superga | Teva | Timberland | Treksta | Tretorn Replay Converse Dr Martens